SWAGGERcrew “2nd round style competition”

Date

11 srp 2021

Time

12:00 - 22:00

Lokacija

Vojarna Taborec, Samobor
Ul. Savke Dabčević Kučar, 10430, Samobor

Radimo ono što volimo i radimo to najbolje što znamo. SWAGGERcrew ide korak dalje, pa i ove godine priprema odličan show. Neke detalje ćemo vam polako otkrivati, a neke ćete morati doći vidjeti sami. Prošle godine nas je iznenadila pandemija pa smo istoimeni event otkazali, ali nadamo se da će ove godine ipak biti nešto povoljnija situacija po tom pitanju. Bilo kako bilo, nismo spavali, nismo se opustili, pripreme nisu stale, i dalje smo tu za vas i vaše limene ljubimce.

Za vrhunski show kroz laprdanje i muziku pobrinuti će se fantastičan dvojac, Damir Vidaković – Buco na mikrofonu i Matija Grgić – DJ Grga na mikseti! Prošle godine su rasturili, probajte zamisliti šta će napraviti ove godine sa gostom iznenađenja, a možda ubacimo i još koje iznenađenje na stage. Hostese će već i samim dolaskom popraviti prosjek ekipi pa se pobrinite da i vaše ljepotice ukrase vaš imidž i imidž vašeg limenog ljubimca.

Vaše limene ljubimce ocjenjivati će Ivor Varošanec i Bruno Petrlić u pratnji naše divne Tamare Sudarević, a budno oko žirija će biti zaduženo da suci odrade vrhunski posao i pregledaju svaki auto do zadnjeg detalja. Naoružajte se popisom prerada kako bi i sebi i sucima olakšali prezentaciju i ocjenjivanje automobila.

Da ne bi ostali žedni ili gladni, naši ugostitelji će se pobrinuti da frižideri budu puni i da se vatra ne gasi. Natjecanje u glasnoći ozvučenja će održati SPL Mess ekipa sa već poznatom postavom za sudačkim stolom, tako da stegnite kablove, pojačajte struju, namjestite pojačala i nek najbolji pobjede! Kome nije pukla šajba, nije pojačao do kraja!!!

Uz “style competition” i dB show, počastiti ćemo vas i mnogim drugim mini natjecanjima poput: lowest air ride, lowest static, car limbo, loudest intake, loudest exhaust i još pokojim iznenađenjem.

Video frikovi iz SUPER35 rade apsolutni show s opremom kakvom se ne može svatko pohvaliti, a za glazbenu produkciju službenog videa zadužen je naš Marko DeVilla, a ako želite napisati ćemo novu pjesmu i snimiti novi spot s odabranim vozilima prisutnim na dan eventa.

Naravno, ništa neće proći bez timskih igara, a za koje toplo savjetujemo da već sada pronađete idealnog partnera jer najbolji doma odnose nagrade.

Kotizacija za natjecanje: 150 kn/20€
Ulaz za posjetitelje – besplatan
Tombola – 10 kn/kom

Vidimo se!


The event is finished.