EuroSuper 2020

Date

27 - 28 lip 2020

Time

15:00 - 20:00

Imaš totalno kul auto? Potrebna ti je pažnja? U banani si nakon korone? Voliš piti i jesti?
E, onda zaboravi turbo folk ovaj vikend i dođi vidjeti koji pravi turbo-punjač na najboljem tulumu u gradu.

Dođi na veliko finale jedne neobične izložbe koja je spojila zaljubljenike u oldtimere, sportske jurilice i strastvene obožavatelje oktanskog sporta.

Nakon više od mjesec dana održavanja Historic Racing Car izložbe u Photostudiju Katran došli smo do finalnog vikenda. Program završnice došao je spontano, no ujedno vrlo logično jer kako inače zaokružiti do sad neviđenu priču nego natjecanjem i prezentacijom rijetkih ljubimaca na četiri kotača iz cijele Hrvatske.

Automobili.hr, Auto Partes Restoration, Oktanski Sindrom i Photostudio Katran udružili su snage kako bi dostojno zatvorili izložbu koja ih je spojila.

Dvodnevni finalni program odvija se 27. i 28. lipnja, a popraćen je natjecanjem najboljih jurilica, brojnim zabavnim i glazbenim sadržajem te velikim izborom jela i pića.

27.6. 2020. – 15 do 23h
28.6.2020. – 10 do 18h

PRIJAVA ZA NATJECANJE

Natjecanje će se odvijati u dvije kategorije: najatraktivniji izlagači i najbolja fotografija s podkategorijama (automobili i ljudi)

Ovom prilikom pozivamo sve koji se žele okušati u ovom natjecanju kao izlagači, mogu poslati svoju prijavu, u kojoj je potrebno navesti ime i prezime natjecatelja, fotografije automobila, napomenu prijavljujete li se za oba dana ili samo subotu/nedjelju, te kratak opis automobila (po želji) na mail : eurosuper2020@gmail.com

Prijava za natjecanje je obvezna kako bi svoj automobil mogli izložiti na centralnom dijelu događaja, nakon čega prijavljeni prolaze predselekciju radi ograničenog broja mjesta.
Kotizacija za sudjelovanje je 100kn/mjesto i 200kn/VIPmjesto.

Uz VIP ulaznicu osim što izlažete svoj automobil imate mogućnost razgledati izložbu Historic Racing Car, te dobivate jednu konzumaciju (piće, hrana) za dvije osobe.

Predselekciju će održati organizatori, a najbolje od najboljih odabrati će u suradnji s publikom i vjernim obožavateljima na društvenim mrežama.

Obzirom da se nalazimo u Photostudiju Katran, osmišljen je i poseban natječaj za fotografe koji se mogu okušati u dvije foto kategorije na finalnom vikendu – Auti i Ljudi.

Svoje radove skupljene tijekom finalnog vikenda objavite na svojem FB ili IG profilu zajedno s #eurosuper2020, uz tag eventa i Photo studia Katran najkasnije tjedan dana nakon eventa, te će publika i žiri zajedno odlučiti o pobjedniku.

Fond nagrada između ostalog uključuje višednevni najam fotoopreme u protuvrijednosti 1800kn i korištenje studija za snimanje automobila u vrijednosti 900kn

Vidimo se u Katranu! 😉


The event is finished.